Share

Primăria Municipiului Suceava a anunțat că se pot depune solicitări privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței.

Totodată formularul de cerere poate fi procurat de la solicitanți prin asociațiile de proprietari pentru ajutorul de energie termică, electrică și gaze, care locuiesc în condominii, de la sediul Primăriei din Burdujeni la Direcția de Asistență Socială pentru ajutorul la lemne, energie electrică și gaz metan pentru cei care locuiesc la casă și nu sunt arondați sau constituiți în asociații de proprietari și de pe site-urile MMJS, ANPIS, Primăria Suceava.

Citeste si   ANPIS: Valoarea alocaţiilor de stat pentru copii, plătite în septembrie, a depăşit 721 milioane de lei

Documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2020

„Plafonul de venituri lunare până la care poate fi solicitat ajutorul pentru încălzirea locuinței este de:
750 lei/persoană – gaz metan, energie electrică și lemne;
1082 lei pentru persoanele singure, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat;
786 lei/persoană pentru familiile sau persoanele care se gospodăresc împreună, beneficiare de încălzire de la sistemul centralizat.

Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței începând cu luna noiembrie 2020, cererea și documentele doveditoare pot fi depuse până la data de 20 noiembrie 2020″, a declarat Lucian Harșovschi pe pagina sa personală de facebook.

Totodată, Lucian Harșovschi a mai declarat faptul că anul trecut au fost depuse și soluționate 374 de cereri pentru energie termică, 92 pentru gaz, 60 pentru lemne și 6 pentru energie electrică, la jumătate față de anul 2018.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ