Share

Trupul neînsuflețit al Arhipăstorului Bucovinei va fi apoi depus, conform dorinței sale, la Mănăstirea Sihăstria Putnei

Credincioșii care doresc să participe la slujba de înmormântare a Arhipăstorulului sunt rugați să respecte măsurile și îndrumările specifice acestei perioade.

Slujba este oficiată de Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, IPS Teofan, locțiitor al arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie și episcopul vicar PS Damaschin împreună cu un sobor de preoți în curtea mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”

Citeste si   GCS: Încă opt persoane infectate cu noul coronavirus au murit; numărul total al deceselor - 1.296

Îi rugăm pe preoți și pe credincioși să fie înțelegători și conștienți de faptul că spațiul este unul limitat, astfel încât va fi posibil să apelăm la o restrângere a accesului atât pe durata depunerii trupului neînsuflețit, cât mai ales în timpul slujbei de înmormântare a Părintelui Arhiepiscop Pimen”, a transmis Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

”Nădăjduim că, la pomenirea ce se va face la 40 de zile de la trecerea sa la cele veșnice, situația să fie cu mult îmbunătățită și restricțiile vor fi reduse, astfel încât să avem posibilitatea cu toții de a cinsti așa cum se cuvine pe acest vrednic Arhipăstor al Bisericii lui Hristos din Moldova”, au mai declarat surse ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Citeste si   Coronavirus/GCS: 2.376 de persoane sunt în carantină; alte 95.549 sunt în izolare la domiciliu

Slujba de înmormîntare a IPS Pimen este transmisă în direct pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ