Share

Guvernul Tudose se confruntă joi cu prima moțiune de cenzură în Parlament, însă nu are emoții – sunt șanse slabe ca demersul opoziției să aibă succes. De altfel, președinții celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu, nu au participat la dezbateri, preferând să meargă la o discuție cu organizația de pensionari a PSD.

Dezbaterile s-au încheiat mai repede decât era preconizat și a început deja votul la moțiunea de cenzură. Votul a început cu citirea listei membrilor Guvernului care sunt şi parlamentari şi care au spus că nu votează. Parlamentarii social-democraţi au stat în sală doar în timpul discursului lui Tudose.

Citeste si   Răzbunare cruntă! Marius BODEA l-a dovedit IMPOSTOR pe "doctorul" Costel ALEXE

Votul este secret cu bile, fiind necesare voturile majorităţii senatorilor şi deputaţilor pentru ca moţiunea să treacă.

Iată care este raportul de forțe din Parlament:

Fostul președinte Traian Băsescu, din partea PMP. „Programul Dragnea-Vâlcov va duce țara într-o situație foarte dificilă”, spune liderul PMP, care prezintă o serie de măsuri ce ar trebui oprite, respectiv luate.

Citeste si   Ceremonia de Absolvire a UMF IAȘI se va desfășura pe o perioadă de PATRU ZILE

De altfel, și liderul PSD, Liviu Dragnea, a intrat în plenul reunit al Parlamentului doar pentru a fi prezent la discursul prim-ministrului Mihai Tudose, părăsind sala imediat ce şeful Guvernului a terminat de vorbit. În timpul dezbaterilor pe moțiune, el a participat, alături de Călin Popescu-Tăriceanu, la o discuție cu pensionarii PSD, care a avut loc tot la Parlament.

Citeste si   CARACATIȚA de afaceri din spatele lui Maricel POPA! Cum își MASCHEAZĂ acționariatul (Ep. III)

Între timp, continuă dezbaterea moțiunii, cu discursul Ralucăi Turcan, din partea PNL.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ