Share

Laura l-a luat pe Jack, fiul său, la plajă, sperând să aibă o zi de neuitat! Nici prin gând nu i-a trecut că se va transforma în cea mai neagră experienţă!

Cum bagajele i-au fost rătăcite pe aeroport, Laura nu a avut de ales şi a trebuit să cumpere câteva haine pentru ea şi pentru fiul ei. Printre acestea, fireşte, costume de baie.

Citeste si   Horoscop 22 septembrie. Discuțiile în contradictoriu te epuizează. Zi cu emoții pentru două zodii

Când a intrat în apă, însă, în slipii cei noi, Jack a început să urle de durere!  “A scos cel mai înfiorător sunet pe care l-am auzit în viaţa mea! A fost un ţipăt disperat, pe care nicio mamă nu ar trebui să-l audă!…”, îşi aminteşte Laura.

Când a ajuns la el, copilul a apucat să-i spună, printre ţipete, că ceva în pantaloni îl doare. Băiatul îşi prinsese zona intimă în dublura de la slipi şi, din cauza mişcărilor făcute de apă, era “sugrumat”, provocându-i dureri insuportabile.

Citeste si   Cât de serios este un bărbat într-o relație, în funcție de zodie

Imediat, Laura şi-a luat fiul în braţe şi l-a dus la recepţie unde, folosind o foarfecă, i-a tăiat pantalonii. Din nefericire, pânza era atât de strânsă în jurul zonei intime, încât i-a fost imposibil să o taie. Îi era teamă să nu-şi rănească propriul copil. L-a dus apoi la spital şi medicii, după zeci de minute de chin, au reuşit să taie materialul, eliberând strânsoarea.

Citeste si   Fotografiile terifiante care au încins internetul. Ce au văzut în flăcările care au cuprins biserica


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ