Share

Cu toate acestea, în loc să-i dea soţului său vestea cea mare, femeia a pus la cale o surpriză uriaşă pentru Tyrone. Timp e cinci zile, cât timp acesta a fost plecat, Mesha n-a suflat o vorbă despre venirea pe lume a copilului. După ce a născut, a luat bebeluşul acasă şi l-a îngrijit. Apoi, în ziua cea mare, a luat camera video şi a aşteptat cuminte în cameră întoarcerea soţului. Când acesta a intrat în cameră, a fost întâmpinat de fiul lor mai mare. În tot acest timp, femeia stătea în pat şi filma momentul.

Citeste si   Horoscop 24 octombrie. Nu te arunca la cheltuieli nesăbuite. Situația financiară se înrăutățește simțitor

La un moment dat, Mesha l-a rugat pe soţul ei să se uite în cutia de carton care se afla în pătuţul copilului. I-a lăsat de înţeles că i-a pregătit un cadou de bun-venit. Când a ridicat capacul, însă, bărbatul a îngheţat! În cutie, înfăşat cu grijă, era copilul lui.

L-a luat în braţe, dar n-a mai fost în stare să lege două vorbe… “Când s-a întâmplat asta?”, a fost tot ce a mai putut întreba…

Citeste si   A sfidat moartea, într-un accident oribil! Polițiștii, șocați de ce au găsit acolo: ce făcea șoferița

Atunci, Mesha i-a spus că a intrat în travaliu la câteva ore după ce l-a condus la aeroport.

După câteva minute, bărbatul şi-a luat soţia în braţe, a sărutat-o şi i-a spus: “Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată!”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ