Share

O vasluianca insarcinata a nascut intr-un loc cu totul si cu totul inedit. Aflata in trecere prin comuna Corni-Albesti, acesteia i-a venit sorocul, luni dupa-amiaza, chiar in curtea scolii din localitate.

Vazand ca bebelusul se grabeste sa vina pe lume, femeia care o insotea a sunat imediat la ambulanta si, in cateva minute, cadrele medicale au sosit la fata locului. Deja nasterea se declansase, asaca femeie era jos, pe iarba, iar cadrele medicale au ajutat-o sa nasca natural. Norocul a fost de partea acesteia, pentru ca totul s-a petrecut repede si fara a intampina probleme.

Cadrele medicale au mosit nou-nascutul, i-au asigurat primele ingrijiri medicale, iar apoi l-au transportat, alaturi de mama acestuia, la Spitalul Judetean din Vaslui, pentru a se asigura ca totul este in regula cu ei. Amandoi sunt bine, sanatosi si urmeaza sa fie externati cat de curand.

Citeste si   Incendiu de vegetaţie la ieşirea din municipiul Vaslui

Momentul nasterii a fost surprins in imagini de un martor si publicate pe o retea de socializare, cu descrierea <<sala de nastere moderna>>. Oamenii au felicitat-o pe mamica si i-au urat multa sanatate si fericire celui mic. Femeia nu este la prima nastere, mai are acasa doi copii de care e tare mandra.

Citeste si   Incendiu de vegetaţie la ieşirea din municipiul Vaslui

Sursa: vremeanoua.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ