Share

Dupa ce a plecat sa lucreze in Spania, o tanara din judetul Vaslui, Mihaela Gurguta, a disparut, spre disperarea familiei care o cauta neincetat de doi ani.

Femeia, in varsta de 27 de ani, nu a mai dat niciun semn de viata, iar fratele acesteia se teme de ce e mai rau. Spune ca a depus o plangere la Politie in toamna anului 2015 si nici pana acum nu a primit niciun raspuns.

Mihaela Gurguta a luat drumul strainatatii pentru a achita datoriile pe care le avea la banci, noteaza vremeanoua.ro. impreuna cu niste prietene din localitatea Puscasi, tanara a plecat in Spania, la cules de capsuni, scrie vremeanoua.

Citeste si   Vaslui: Accident cu 6 victime, dintre care două decedate, la Costeşti; a fost activat planul roşu de intervenţie

Mihaela si-a sunat familia, in perioada Pastelor si de doi ani nu a mai dat niciun semn de viata. Fratele fetei, Laurentiu Ghitulescu, o cauta disperat.

„Cand a plecat de acasa asa mi-a spus. Ca pleaca la cules de fructe in Spania. Dupa ce a plecat, a sunat-o pe bunica de doua ori si a spus ca e la munca. La un moment dat, s-a despartit de fetele cu care plecase si s-a dus la alt patron. De atunci, nici acestea nu mai stiu nimic de ea. Mi-au povestit ca a facut nu stiu ce rau la patronul la care plecase sa lucreze si acesta nu a mai primit-o la munca. Ar fi plecat de acolo sa-si caute in alta parte. inainte de a pleca traia in concubinaj cu un barbat de la Puscasi. Nici cu el nu a mai luat legatura. Doamne fereste, sa nu fie moarta! Ne gandim la orice”, a povestit Laurentiu Ghitulescu, fratele fetei disparute.

Barbatul spune ca este prima oara cand sora lui a plecat sa munceasca in strainatate. Laurentiu Ghitulescu sustine ca a semnalat disparitia la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui.

„Am fost la Politie si am dat o declaratie. Apoi mi-a spus sa astept pana o sa ma sune comandantul sa-mi comunice daca o dau sau nu in urmarire generala. Asta se intampla acum doi ani. De atunci, am tot intrebat de ea, dar nimeni nu poate sa-mi spuna nimic”, a mai spus acesta.

 

Citeste si   Vaslui: Accident cu 6 victime, dintre care două decedate, la Costeşti; a fost activat planul roşu de intervenţie

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ