Un bărbat este căutat de polițiști, după ce a ucis un om pe trecerea de pietoni

Sfârșit cumplit pentru un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Acesta și-a găsit sfârșitul sub roțile unui autoturism în timp ce traversa strada chiar pe trecerea de pietoni. Cel ce l-a ucis a fugit de la locul accidentului, lăsându-l să zacă pe șosea.

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 4 februarie, pe raza comunei Hălăucești, iar de atunci polițiștii îl caută pe șoferul fugar.

”La data de 4 februarie, în jurul orei 20:00 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Hălăucești a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a constat faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Hălăucești, în timp ce se afla în traversarea drumului județean 208 pe trecerea pentru pietoni ar fi fost acroșat și accidentat mortal de către un autoturism cu direcția de deplasare Pașcani-Mircești, care ulterior a părăsit locul accidentului. Polițiștii au realizat portretul robot al șoferului și continuă cercetările pentru depistarea acestuia. În cauză a fost întomit dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului”, a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ