James Holt, un tânăr de 24 de ani, din Manchester, s-a simțit dintotdeauna altfel. Nu s-a considerat niciodată “o frumusețe” așa că, din momentul în care a început să câștige primii bani, a decis să-și modifice trupul. James susține că numai pe buze a plătit deja 14.000 de lire, în ultimii 8 ani.

“Buzele au fost cea mai mare problemă. De la 16 ani am fost nemulțumit de ele. Nu-mi plăceau, mi se părea că nu mi se potrivesc. Așa că m-am hotărât să apelez la botox, chiar dacă familia mea s-a împotrivit. Da, de la 16 ani mi le tot măresc. Și fac asta din două în două luni”, spune James.

Citeste si   Cum îți dai seama că un bărbat te folosește, în funcție de zodie

A urmat nasul. Și-a făcut două rinoplastii, tocmai în Polonia, dar nici acum nu este mulțumit, chiar dacă a scos din buzunar 4.000 de lire per intervenție. Ulterior, și-a albit dinții. A mai dat alte 4.000 pe ridicarea pomeților și “doar” 1.000 pe bărbie.

“Nu-mi plăcea cum arătam înainte, natural. Acum, însă, îmi place ce văd, chiar dacă știu că este ceva artificial”, mai spune James.

Citeste si   Au filmat copilul jucându-se cu "noul prieten". Când și-au dat seama ce e creatura, au înghețat!

Și, deși recunoaște că a doua rinoplastie a fost un eșec, spune că va urma încă o operație.

“M-a cam măcelărit, nu-mi place ce mi-a făcut la nas, așa că voi mai face o operație. Sper să reușească, de data asta”, mai spune tânărul care susține că nu are un model pe care vrea să-l copieze. “Pur și simplu mă las purtat de val, îmi place să încerc mai mulți medici, fiecare cu tehnica lui… Văd eu unde ajung”, spune James.

Citeste si   Regina lui Cireșar: zodia care va fi binecuvântată de astre în iunie

Recunoaște, însă, că a avut grave probleme de sănătate. Din cauza complicațiilor, respiră greu și de multe ori se trezește noaptea. Nici buzele n-au fost prea reușite. “Mi s-au spart de nenumărate ori, din cauza mărimii. Când sunt vineții, când negre. Odată chiar mi-au explodat! Mi le umplusem prea mult și au cedat”, a mai spus acesta.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, prin click dreapta pe imagini, cum arată tânărul, dar și ce înfățișare avea înainte de operațiile estetice.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ