Share

Mihai Chirica, victima unui sistem politic abuziv și profund incorect

Modul în care a fost exclus din PSD, a făcut din Mihai CHIRICA o figură legendară asimilată unui erou politic apreciat tocmai pentru că și-a susținut cu fermitate convingerile și a fost executat politic pentru poziția sa fermă și intransigentă.
Chiar și cei mai aprigi contestatari ai săi au fost mișcați de modul în care a evoluat situația politică în a Primarului de Iași.
Buna Dimineata Iasi a criticat în repetate rânduri activitatea primarului Chirica, însă, în clipa de față sunt în joc proiectele Iașului.

Eventualul sprijin pe care îl vom acorda nu este pentru Chirica ci pentru proiectele pe care Primarul le are pregătite pentru IAȘI 

Și asta deoarece, după toate probabilitățile PSD va încerca să creeze un consiliu local ostil Primarului Chirica.
Nu în ultimul rând, dacă Primarul de Iași va avea nevoie, va primi tot sprijinul deoarece cetățenii au demonstrat deja un atașament la cauza acestuia.
Și dacă un număr atât de mare de oameni s-au pronunțat în favoarea lui Chirica și împotriva trio-ului NICHITA – STANCIU – POPA cui să-i dăm dreptate?!
Vom reda în continuare o parte dintre mesaje transmise de către cei care au citit articolul :

PSD IAȘI a comis două GREȘELI FATALE! A pierdut PRIMĂRIA IAȘI și a născut o OPOZIȚIE REALĂ

Citeste si   Raluca Turcan: ”Pregătim campania națională de evaluare a ajutoarelor sociale. Vom găsi soluții pentru creșterea gradului de ocupare”

Moldova nu poate rămâne la nesfârșit sub influența nocivă a PSD

Doamna Dumitru Aurelia Pop se întreabă dacă Iar o sa ajungă la butoane NIchita dar acest INFRACTOR mai este in libertate ????? 

În timp ce, doamna Ioana Daniela dă asigurări ferme că Primarul Chirica va fi reales ca independent sau indiferent din ce partid ar face parte, ptr ca iesenii il sustin pe el, ca om si ca excelent primar, nu ca PSD-ist. Intrati pe adresa de Fb a lui Chirica si va veti convinge.

Florentin Marin remarcă: Ce este interesant ca in PSD sunt persoane umilite efectiv, dar care nu divorteaza, asteapta clementa sefului suprem sa fie readus la ciolan, ceva de genul nevestei maltratate de sot dar nu are barbat de lasat.
  
Un îndemn vine și de la doamna Ionescu Rica: Moldova o va duce mai bine dupa ce vor dispare doua trei generatii vor veni tineri inteligenti educati DEMOCRATI care vor conduce aceasta parte de tara de unde s au ridicat stramosii cei mai mari ai Romaniei !

Treziti va psd istilor !…ganditi traiti pentru voi NU NU NU pentru conducatorii vostri de partid care sunt putrezi de bogati din buzunarele romanilor ! TREZITI VA !

La aceeași concluzie pare să fi ajuns și domnul Mihai Preda : Moldova nu poate rămâne la nesfârșit sub influența nocivă a PSD. Lăsați în sărăcie de comuniști, amagiti de oamenii lui Iliescu, rămași în structurile locale acestuia, nu mai au decat o singura iesire: asumarea fermă ă schimbării.

 Politica fascista a psdeului este asa ori esti supus ori afara fiindca in psd nu este loc pentru oameni cinstiti

Mihai Preda Unii vad soluția dar se tem de consecințe, altii nu o vad, iar cei mai mulți nu s-au gândit la ea si nu le pasa. Raman in prima linie cei care stiu ce e de facut si singuri , luptă cu Goliath.

Ioan Nicoara Asa sa vada toti lingaii care sapa groapa altuia ca vicele Haralambie care la tradat pe Chirica ca in psd nu e destul sa torni pe altul. Se vor satura multi moldoveni de guvernarea psd-ista cand vad ca raman numai cu promisiuni : nu irigatii, nu autostrada , nu trai mai bun, numai minciuni peste minciuni in fiecare interviu al celor de la conducere

Coco Politica fascista a psdeului este asa ori esti supus ori afara fiindca in psd nu este loc pentru oameni cinstiti
Parpalea Victor POATE SCAPA SI IASUL DE CULOAREA ROSIE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ