Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România a depus o plângere la Prefectura Iași, în luna aprilie a anului curent pentru a denunța presiunile exercitate de către Președintele PSD Iași, Maricel Popa și de către deputatul Vasile Cîtea la adresa conducerii din Iași a Poștei Române

Respectivul document a fost înaintat la Comisia de Dialog Social în care s-a descris oficial situația și presiunile exercitate.

Mai exact, preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa şi deputatului Vasile Cîtea au solicitat schimbarea unor persoane cu funcţii de conducere de la sucursala şi Oficiul Judeţean al Poştei Române.

Laura Limbău

Este vorba de  înlăturarea din funcţie a doamnei Laura Limbău, director adjunct şi a domnului Dragoş Serseniuc, director la Poșta Județeană Iași.

Un punct de vedere pe marginea acestui subiect a fost solicitat și Președintelui PSD Iași Maricel Popa. Vizibil iritat, acesta a refuzat să ofere explicații.

Contactată de către Ziarul Bună Dimineața Iași, Elena Bârlescu, Președinta Sindicatului Poștei Române a precizat:

Elena Bârlescu

Probabil urmare a demersului nostru, Comisia de Dialog a Prefectului Iași a dat materialul la București. Deocamdată vreau să cred că totul s-a terminat. Vreau să cred că s-a încetat cu aceste presiuni. Vreau să cred că se va soluționa situația. Sper să fi dat rezultat acțiunea Comisiei de Dialog Social”, a declarat Elena Bârlescu.

 

Ceea ce este mai grav e faptul că, “în acelaşi document, sindicaliştii reclamă că, în perioada 2014-2018, Constantin Ungureanu a lucrat mai mult la cabinetul domnului deputat Vasile Cîtea decât la Poşta Română, şi că cei doi care sunt doriţi pe posturile de la Iaşi nu au nici experienţa managerială, nici cunoştinţe temeinice de exploatare poştală sau de management, în domeniul vânzării şi al contractelor comerciale”, potrivit adresei înaintată către Prefectura Iași de reprezentanții Sindicatului Lucrătorilor Poștali Filiala Județeană Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ