Mult așteptatul eveniment dedicat Zilei Comunei Scobinți – ediția 2018 a avut loc duminică, 19 august

Localnicii și musafirii au spus prezent invitației lansate de edilul local și au petrecut până târziu în noapte. Evenimentul a fost prezentat de către cunoscutul om de radio și entertainer, ieșeanul Daniel Buzdugan.

Înainte de startul spectacolelor la scena deschisă, edilul local, Gheorghe Hrițcu a fost felicitat de către președintele Consiliului Județean, pentru întreaga activitate depusă din postura de primar al comunei Scobinți.

În cadrul evenimentului, edilul local a premiat câteva zeci de persoane marcante ale comunității, de la oameni de cultură, profesori, păstrători de tradiție, la elevi și cupluri care sărbătoresc anul acesta nunta de aur.

Citeste si   21 de cadre MEDICALE și 16 PACIENȚI din cadrul Spitalului de Neurochirurgie IAȘI au fost confirmați POZITIV cu COVID -19

“Este a cincea ediție a sărbătorii comunei Scobinți. Este o sărbătoare dedicată întru totul locuitorilor comunei, ai celor care stau aici, dar și ai celor care lucrează în afară, peste mări și țări, ei sunt fiii satului și noi îi așteptăm Acasă la Scobinți.

Sărbătoarea comunei este prilejul potrivit pentru întâlnirea dintre frați, surori, părinți, copii, dar și prieteni din comunele vecine…Acasă la Scobinți. Este o sărbătoare dedicată tuturor celor care locuiesc și viețuiesc pe aceste meleaguri ale comunei, chiar dacă unii  dintre noi suntem plecați în străinătate. O dată pe an venim acasă”, a precizat primarul Hritcu.

HRITCU: “Ne-a onorat prezența mai multor prieteni din zona noastră, vecinii noștri, cât și a unor oficialități, în frunte cu domnul președinte al Consiliului Județean, Maricel Popa”

“Întotdeauna ne-a sprijinit în activitățile pe care le-am desfășurat. Am reușit să demarăm mai multe proiecte de dezvoltare a comunității, cel mai mare fiind modernizarea drumului județean care face legătura între Iași și Suceava, care va adduce un aport deosebit comunei noastre, din punct de vedere economic. Îi mulțumesc pe această cale domnului președinte Popa.

Revenind la sărbătoarea comunei, vă pot spune că programul a conținut și premierea mai multor categorii de persoane importante în comunitatea noastră. Este vorba despre oameni de cultură, cadre didactice, păstrători de tradiție, elevi cu rezultate importante la olimpiade, precum și cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de la căsătorie. Am primiat și tinerii căsătoriți în preajma zilei comunei, dar și un nou născut de sărbătoarea comunei. Cred că a fost un eveniment reușit, mulțumesc tuturor celor care au contribuit la buna lui desfășurare”, a declarat primarul comunei Scobinți, Gheorghe Hrițcu.

Citeste si   Primăria MIROSLOVEȘTI continuă seria INVESTIȚIILOR în localitate! Sunt vizate DRUMURILE și GAZELE naturale

 

Spre deliciul publicului numeros și cu chef de dans, pe scenă au urcat Raluka, What’s up, Margareta Clipa, precum și alți interpreți de muzică populară și ușoară.

Pentru cei mai mici participanți la sărbătoarea comunei, organizatorii au amenajat un parc de distracții, care, în scurt timp, a devenit neîncăpător.

Citeste si   MĂSURILE întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ