Share

De ce candidatul UNPR nu a avut voie sa apara pe afise?

La alegerile locale partiale din Comuna Bals, Judetul Iasi intalnim o situatie deosebita: exista doi candidati cu acelasi nume.

“Un” Acatrinei candideaza din partea PSD iar un altul din partea UNPR

In timp ce candidatul PSD se poate lauda cu o campanie electorala grandioasa (in care a fost vizitat si sustinut de ministri si colegi din conducerea centrala a partidului) candidatul UNPR, desi favorit in sondaje, nu a avut voie nici macar afise electorale sa lipeasca pe garduri.

Dintr-un anumit motiv AEP nu a emis un cod obligatoriu pentru candidatii care vor sa realizeze materiale de promovare in campania electorala. AEP i-a interzis astfel actualului consilier local Cristian Danut Acatrinei realizarea de pliante, afise, brosuri si alte materiale care sa il ajute sa comunice cu oamenii din comuna.
Potrivit unor surse, reprezentanti ai celorlalti candidati au dat telefoane la Bucuresti fiind speriati de intrarea in cursa a candiatului UNPR.

Cine este Cristian Danut Acatrinei

Are 38 de ani, este casatorit si are doi copii. Acesta locuieste in satul Boureni din comuna Bals. Din 2016 este consilier local remarcandu-se pentru ca a desfasurat o activitate in interesul cetatenilor comunei.

Cristian Danut Acatrinei este absolvent al Scolii de Maistri din cadrul Colegiului Tehnic “Dimitrie Leonida” din Iasi iar în prezent lucreaza intr-o companiei ce activeaza in domeniul distribuitiei de energie.

Datorita serviciului sau, candidatul UNPR este mereu in preajma oamenlior din comuna, cunoscandu-le problelemele si fiind mereu implicat in solutionarea acestora.

Despre Cristian Danut Actrinei tot satul vorbeste de bine

Este recunosct de oameni pe strada ca fiind cel care ii ajuta atunci cand au orice problema legata de curentul electric.

Duminica 5 noiembrie vor avea loc alegerile in Comuna Bals si vom afla cine va fi gospodarul acestei localitati pentru urmatorii ani: candidatul PSD care a cheltuit multi bani pentru campanie electorala si a adus de la Bucuresti vedetele partidului sau candidatul UNPR care nu a cheltuit nici un leu din banii publici in aceasta campanie electorala?


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ