Share

Un bărbat şi fiica acestuiau murit, iar alte trei persoane au fost rănite,duminică, în urma unui accident petrecut între localităţile braşovene Codlea şi Vlădeni, după ce două autoturisme s-au ciocnit, transmitecorespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Codlea spre Vlădeni, trei persoanane fiind în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de salvare.

Citeste si   APIA reamintește FERMIERILOR că se depun cererile de solicitare a AJUTOARELOR de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovin, avicol și suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19

În urma accidentului unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă, ajungând într-un şanţ de la marginea drumului. „Patru persoane au rămas încarcerate, dintre care trei erau în stop cardiorespirator. S-a intervenit cu două echipaje de descarcerare, trei SMURD şi o ambulanţă“, a spus reprezentantul ISU Braşov.

Cele trei persoane aflate în stop cardiorespirator au fost resuscitate la faţa locului, însă două dintre ele, tată şi fiică, nu au răspuns manevrelor şi au fost declarate decedate. Cea de-a treia persoană a fost transportată în stare gravă, în comă, la Spitalul Judeţean Braşov.

Cea de-a patra persoană din unul dintre autoturisme a fost rănită, însă era conştientă. De asemenea, o persoană din celălalt autoturism a suferit răni uşoare, la nivelul picioarelor, ambele persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri.

Poliţia Rutieră a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ