Share

Mai multe persoane au fost ranite, duminica, dupa ce telecabina care face legatura intre Balea Cascada si Balea Lac ar fi intrat cu viteza in statie si s-a lovit de peron.

Primele informatii arata ca in telecabina se aflau 15 oameni, iar cel putin patru au fost raniti. Mai multe echipaje de pompieri, SMURD si salvamontiti s-au deplasat la locul accidentului, informeaza Kanal D.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Ramona Nistor, a anuntat, ca mai multe echipaje se deplaseaza in Muntii Fagaras, la Balea Cascada, unde mai multe persoane sunt ranite.

“SMURD Avrig,  o ambulanta SAJ si Salvamont intervin la Telecabina Balea Cascada, unde cel putin patru persoane au nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce telecabina s-a izbit la sosire”, a declarat Ramona Nistor.

Potrivit acesteia, situatia este in continua schimbare.

La randul sau, seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat pentru News.ro, ca e posibil sa fie mai multe persoane care  au nevoie de ingrijiri medicale, el precizand ca incidentul s-a produs dupa ce telecabina ar fi intrat cu viteza in statie.

Potrivit surselor citate, in telecabina se aflau 15 persoane.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ