Share

Cod roşu de intervenţie, în judeţul Argeş, după ce două autobuze care transportau aproximativ 100 de muncitori s-au ciocnit, în această dimineaţă. 

Accident extrem de grav în Pitești, vineri dimeanța. Două autobuze s-au ciocnit, 17 oameni au ajuns la spital.

A declanșat PLANUL ROȘU de intervenție la nivelul județului Argeș, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure.

Citeste si   ITINERAR prin religiile lumii. O nouă RESURSĂ EDUCAȚIONALĂ realizată de ISJ IAȘI

Aceasta a declarat la Realitatea TV că a fost nevoie şi de un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate pe unul dintre şoferi. Cel puțin 17 oameni au fost răniți.

În cele două autobuze se aflau angajaţi de la uzina Dacia Mioveni. Autobuzul din spate nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat cu viteză în cealaltă mașină. Primul autobuz a fost aruncat într-un gard de fier forjat, transmite corespondentul Realitatea TV.

Citeste si   DOUĂ unități de învățământ din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA CURSURILOR!

smurd_poza_poza

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, iar la faţa locului au venit nouă ambulanţe, o autospecială cu apă şi spumă, una de descarcerare, una de preluare victime multiple, precum şi trei salvări ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a precizat sursa citată.

Din primele informaţii, victimele nu ar fi suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

Citeste si   SPITALUL MOBIL întâmpină noi PROBLEME! Marian GRIGORAȘ: „Îmi exprim MÂHNIREA față de DECLARAȚIILE făcute astăzi de dl. Maricel POPA”

Sursa: realitatea.net


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ