Share

Un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc duminică dimineaţă, în municipiul Constanţa, maşina în care se aflau cei trei intrând într-un stâlp.

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au declarat că, duminică, în jurul orei 6.30, un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitatea Zorile, conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanţa, scrie News.ro.

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

La un moment dat, el a pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe sensul opus, intrând într-un stâlp de beton.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 77 de ani, din Constanţa, pasagerul din dreapta faţă, a murit. Şoferul şi o femeie de 31 de ani, din localitatea Viile, pasageră pe banchetă din spate, au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ