Tânără rănită grav după ce mașina în care se afla s-a izbit de un copac

Grav accident de circulație în Iași. O tânără în vârstă de 21 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un copac.

Tragedia s-a petrecut pe Bulevardul Independenței, lângă pasaj. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon, tânăra a suferit numeroase leziuni, fiind internată la Secția de Chirurgie.

“La Unitatea de Primire Urgențe a fost transportată o pacientă în vârstă de 21 de ani, din județul Iasi, care a fost implicată într-un accident rutier. Aceasta se afla pe locul din față-dreapta al unui autoturism și purta centura de siguranță în momentul impactului. Mașina în care se afla s-a izbit de un copac, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Independenței, lângă pasaj. Pacienta a suferit un traumatism cranio-cerebral, fractură la nivelul platoului superior T8, fractură fără deplasare a apofizelor transverse, lacerație hepatică, fără sângerare activă. Pacienta a primit îngrijiri medicale și a fost internată la Sectia a lV-a Chirurgicală, pentru a beneficia de tratament de specialitate și pentru a fi ținută sub atenta supraveghere medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

În paralel, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ