Share

Un accident grav a avut loc astăzi, 10 decembrie, în municipiul Piatra-Neamț. Incindentul s-a petrecut în jurul orei 11:30, pe Aleea Brazilor (drumul ce duce în cartierul Văleni). La fața locului sunt mai multe echipaje de Salvare, SMURD și descarcerare.

Un autoturism marca Dacia a intrat într-un microbuz plin cu pasageri. Din primele informații, șoferul de pe Dacia, având direcția de mers Piatra-Neamț – Văleni, a intrat pe contrasens și a lovit frontal autovehiculul de transport persoane, care circula regulamentar.

În urma impactului, mai multe persoane din microbuz au avut nevoie de îngrijiri medicale. În microbuz se aflau 14 persoane printre care și copii.

Șoferul din autoturismul Dacia a fost scos de un echipaj de descarcerare iar medicii încearcă să-l resusciteze. Bărbatul e în vârstă de circa 40-50 de ani, iar medicii îi acordă șanse minime de supraviețuire.

A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

Conform ISU Neamț, accidentul a fost anunțat la ora 11:27. La locul intervenției s-au deplasat 2 ofițeri și 10 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț cu o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru tranport victime multiple și o ambulanță SMURD de terapie intensivă.

O altă ambulanță SMURD era deja prezentă la fața locului. Au mai intervenit și 5 ambulanțe din cadrul SAJ Neamț. S-a constatat că a avut loc o coliziune între un autoturism și un microbuz de transport persoane, anunță Stiri-neamt.ro.

Cinci persoane din microbuz (printre care și doi copii) și șoferul autoturismului au fost transportați la UPU din cadrul Spitalului de Urgență Județean Piatra-Neamț.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ