Share

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineață, pe DN7 între Pitești și Rm Vâlcea: două persoane și-au pierdut viața după ce un Logan s-a ciocnit frontal cu un TIR.

Traficul este îngreunat, se circulă pe un fir alternativ.

Accidentul a avut loc la ora 7,00. Potrivit primelor informații, autoturismul a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu autocamionul. Cele două persoane decedate sunt șoferul și un pasager din autoturism.

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

CITEȘTE ȘI …

Vasile Câtea este în situația de a-și pierde mandatul de parlamentar. Acesta s-a urcat băut sâmbată la volan și a fost implicat într-un accident


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unei coliziuni frontale dintre un autotren și un autoturism, circulația rutieră pe DN7 (E81) Pitești – Râmnicu Vâlcea se desfășoară la această oră îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 104, în zona localității argeșene Valea Ursului, informează realitatea.net.

Citeste si   UPDATE! ALEGERILE LOCALE 2020! Află ce spun candidații IEȘENI.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ