Share

Un sofer imprudent a intrat cu masina într-un chioșc din Nicolina

Accidentul s-a produs în intersecția din zona LIDL în jurul orei 16.00. Martorii susțin că soferul mașinii se deplasa dinspre CUG spre Podul Roș cu o viteza ce depășea limita legală.

La fața locului au ajuns echipajele ale Poliției și SMURD. Șoferul era singur în mașină. Nu se cunosc deocamdată informații despre eventuale victime ale accidentului.

“Un tânar de 24 ani din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism din direcția capăt CUG către Podu Roș, din cauza vitezei excesive a depășit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o tonetă. În urma coliziunii a rezultat rănirea unei femei care se afla în tonetă. Tânărul nu se afla sub influența bauturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvât IPJ Iași

“Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier cu victima in zona Nicolina. A fost imediat dirijat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic, care la locul solicitarii au gasit o femeie de 47 de ani, constienta, ce prezenta traumatism forte gamba stanga, traumatism pumn drept si leziuni minore taiate de fragmente de sticla. Dupa acordarea asistentei medicale de urgenta, pacienta a fost transportata la sectia UPU a Spitalului Sf. Spiridon din Iasi pentru investigatii de specialitate”, ne-a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Se impune luarea unor măsuri SPECIALE din partea Poliției Rutiere din Iași?

Accidentele în trafic cresc în gravitate de la un an la altul. Și statistic, numărul acestora crește simțitor de la un an la altul.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică de la nivelul Consiliului Județean și Comisia de circulație de la Consiliul Local ar trebuie să se sesizeze în această privință.

În mod evident trendul este unul alarmant. Iar echipajele Poliției Rutiere din Iași par depășite de situație.

Ambulanțele SMURD aleargă zi și noapte prin oraș

Acționăm asupra efectelor. Dar ce fac autoritățile pentru a limita cauzele? Există un plan de măsuri în acest sens?

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Prevenția, înmulțirea controalelor în trafic, înmulțirea echipajelor mobile ale Poliției Rutiere care să intervină ferm în trafic, dotarea mașinilor de poliție rutieră cu megafon pentru intervenții în deblocarea traficului etc.

Câte tragedii trebuie să se mai petreacă până la determinarea și aplicarea unui plan ferm de măsuri privind reglementarea traficului rutier în Iași?

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ