Share

Trei adolescenţi au fost răniţi, marţi dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în zona Voineasa din judeţul Olt. În autovehicul se aflau 15 copii şi doi adulţi, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Microbuzul transporta 17 persoane, dintre care 15 elevi, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, însoţiţi de un profesor.

Citeste si   VIDEO l Zeci de HECTARE de legume din județul IAȘI distruse de GRINDINĂ! Neculai FEODOT: ”Recoltele rămase pe CÂMP au fost complet DISTRUSE”

Elevii mergeau de la Voineasa la Balș. Cel e trei victime sunt fete, cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Slatina, o fată de 15 ani suferind răni mai grave, iar colegele sale, traumatisme cranio-cerebrale de diverse grade.

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Basasteanu a spus că a fost activat planul rosu de interventie, la Voineasa deplasându-se mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului Judetean de Ambulanță.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

“La acest moment, echipajele sunt la fața locului. Se întreprind măsurile specifice planului roșu de intervenție. Împrejurările în care s-a produs accidentul vor fi elucidate ulterior”, a declarat Alin Basasteanu pentru Realitatea TV.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe SMURD, una de transport victime multiple, precum şi patru salvări ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Citeste si   132 de CLASE din județul IAȘI au suspendat a cursurilor ȘCOLARE organizate în MODALITATEA ”faţă în faţă"


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ