Femeie accidentată de tramvai în zona Tătărași 

O femeie în vârstă de 55 de ani din municipiul Pașcani a fost accidentată de tramvai, în zona Tătărași. Vatmanul  nu s-a asigurat de la plecarea din stație moment în carea a târât victima preț de câțiva metri. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Victima are fractură de braț și un traumatism cranio cerebral 

Contactată telefonic de către reporterii Bună Dimineața Iași, purtătorul de cuvânt al UPU Iași susține că  victima a fost stabilizată și transferată pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Neurochirurgie.

”Pacienta are o fractură de humerus, de braț și o plagă la nivelul capului. A fost la noi (la Spitalul de Primiri Urgențe UPU Iași n.r.) unde am mobilizat fractura, iar acum pacienta este la neurochirurgie (Spitalul de Neurochirurgie n.r.) pentru consult neuro chirurgical.  Situația nu este gravă. Practic, pacienta a avut un traumatism cranio cerebral fără pierderea stării de conștiență și o fractură de mână”, declară purtătorul de cuvânt al UPU Iași, Diana Cimpoieșu.

Vatmanul s-a ales cu dosar penal 

Din verificările efectuate la fața locului de către Inspectoratul de Poliție Județean s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă soldat cu o victimă, care în momentul de față se află în afara oricărui pericol.

Astăzi în jurul orei 9.36 am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe  raza municipiului Iași a avut loc un accident soldat cu victime omenești.  Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 43 de ani, de profesie vatman, în timp ce conducea tramvaiul pe strada Tătărași nu s-a asigurat la plecarea din stație, ocazie cu care a a surprins și a accidentat o femeie de 55 de ani din municipiul Pașcani.  În urma evenimentului a rezultat rănirea femeii care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ.  În cauză a fost întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt”,  declară Diana Iacob, purtător de cuvânt  al IPJ Iași.

Martorii incidentului au declarat că femeia ar fi vrut să coboare din tramvai, iar geanta i-a fost prinsă între uşi.  În momentul în care acestea s-au închis victima ar fi fost târâtă câţiva metri.

LĂSAȚI UN MESAJ