Share

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe Bulevardul Independenței. Trei mașini au fost implicate

Impactul a fost unul puternic, iar în urma acestuia, una dintre mașini s-a răsturnat. Un autoturism care virase spre dreapta, spre Tg. Cucu, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei și a intrat în coliziune cu un autoturism Toyota ce conducea regulamentar.

Citeste si   Mihai CHIRICA a fost atacat cu IAURT de un PROTESTATAR! După incident, edilul a vorbit despre RETRAGEREA din POLITICĂ

“Politiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din Iași în timp ce conducea un autoturism dinspre strada I.C. Brătianu, la intersecția cu bulevardul Independenței nu a respectat semnificația indicatorului obligatoriu la dreapta, a schimbat succesiv benzile de circulație către strada Mihai Eminescu și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 30 ani din Iași, care circula pe marcajul de interzicere dinspre Piața Mihai Eminescu, către Târgu Cucu.

Acesta a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a semafoarelor pietonale și rutiere. În urma evenimentului rutier autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a fost proiectat lateral într-un autoturism condus regulamentar de către un alt bărbat de 30 ani din Municipiul Iași, care se deplasa dinspre Târgu Cucu către Piața Mihai Eminescu”, a declarat Agent Beatrice Geanina Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Iași

Citeste si   UNIREA de la 24 ianuarie 1859 – aportul MOLDOVENILOR şi bucovinenilor

În urma impactului nu au fost victime, doar pagube materiale. De asemenea, au fost întocmite 2 dosare de constatare a contravenției.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ