În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe Bulevardul Independenței. Trei mașini au fost implicate

Impactul a fost unul puternic, iar în urma acestuia, una dintre mașini s-a răsturnat. Un autoturism care virase spre dreapta, spre Tg. Cucu, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei și a intrat în coliziune cu un autoturism Toyota ce conducea regulamentar.

Citeste si   EDUCAȚIA on-line, PRIORITATE absolută pentru Primăria MOȘNA! Au fost achiziționate 50 de TABLETE pentru ELEVI

“Politiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din Iași în timp ce conducea un autoturism dinspre strada I.C. Brătianu, la intersecția cu bulevardul Independenței nu a respectat semnificația indicatorului obligatoriu la dreapta, a schimbat succesiv benzile de circulație către strada Mihai Eminescu și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 30 ani din Iași, care circula pe marcajul de interzicere dinspre Piața Mihai Eminescu, către Târgu Cucu.

Acesta a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a semafoarelor pietonale și rutiere. În urma evenimentului rutier autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani a fost proiectat lateral într-un autoturism condus regulamentar de către un alt bărbat de 30 ani din Municipiul Iași, care se deplasa dinspre Târgu Cucu către Piața Mihai Eminescu”, a declarat Agent Beatrice Geanina Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Iași

Citeste si   Mihaela IVANCEA (PSD): "NU am mai vrut să suport MONOLOGUL gângav și GREU exprimat"

În urma impactului nu au fost victime, doar pagube materiale. De asemenea, au fost întocmite 2 dosare de constatare a contravenției.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ