Share

Un accident teribil s-a petrecut ieri seara între localitățile Zorleni și Popeni. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Perieni, care se afla la volanul unui autoturism Ford, cu număr de Italia, și-a pierdut viața.

”Din primele informații, reiese că autoturismul condus de tânărul care a decedat s-a răsucit și s-a izbit de autoutilitară. Mai multe informații nu se cunosc Mașina condusă de acesta s-a ciocnit violent de o autoutilitară, la volanul căreia se afla un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care venea dinspre Bârlad și se îndrepta către Murgeni. Se pare că tânărul, care circula din sens opus, gonea nebunește și, la un moment dat, a încercat să depășească două tiruri. Nu a mai avut timp să reintre pe sensul său de mers pentru a evita autoutilitara care circula regulamentar.”, a declarat, Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

In urma impactului violent, autoturismul tânărului a fost complet avariat. Motorul mașinii s-a dislocat și a fost aruncat la zeci de metri distanță de locul accidentului. În aceste momente, polițiștii de la Serviciul circulație se află la fața locului și fac măsurători. Vom reveni cu amănunte.

Sursa: estnews.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ