Share

Braco “The Gazer” si-a capatat faima internationala, in special randul oamenilor spirituali sau a acelora care cauta terapii alternative de vindecare.

Braco sustina ca poate vindeca pe oricine este bolnav, dupa ce isi priveste pacientii pret de cateva minute.

Sute de oameni au sustinut pana acum ca durerile lor de spate, de masele sau de picioare au disparut, dupa ce s-au lasat pierduti in ochii branzi ai vindecatorului originar din Croatia. Unii suferinzi si de boala Lyme au spus ca au reusit sa se vindece dupa ce au simtit caldura transmisa de privirea barbatului, relateaza adevarul.ro

Citeste si   ONU: Macron afirmă că europenii 'nu vor face compromisuri' în respingerea sancţiunilor reintroduse de SUA împotriva Iranului

Despre el, Braco nu vorbeste prea mult. Mai mult, acesta refuza sa acorde interviuri sau sa vorbeasca in public, nici macar la evenimentele pe care le sustine in fata oamenilor.
Pentru cei care  nu pot ajunge la evenimentele sale, Braco organizeaza si sesiuni online, iar pretul pentru astfel de intalniri variaza de la 2 la 6 dolari.

Citeste si   Putin cere un tratat pentru interzicerea armelor în spaţiu şi oferă angajaţilor ONU vaccinul rus anti-COVID

Sustinatorii lui Braco spun ca acest vindecator are o conexiune aparte cu soarele, fiind un fel de conducta pentru transmiterea energiei divine.

Alte voci sustin ca Braco este un simplu sarlatan, iar in spatele marturisirilor pozitive ar fi de fapt simple exemple de autosugestie.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ