Share

În acest an, festivalul a făcut parte din proiectul ROCK’N’IASI, proiect de tineret finanțat de Primăria Municipiului Iași

Proiectul a fost implementat de Asociația Culturală Moldavia în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Iași.

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 11 ani de existență. La fel ca în anul 2016, vor avea loc 3 ediții ale festivalului: „Winter Edition”, ce a avut deja loc în perioada 25-26 martie 2017, „Open Air” ce a avut loc în perioada 19-21 mai 2017  și „Indoor Edition” ce va avea loc în perioada 27-29 octombrie 2017. Singura ediție care ce nu a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost „Open Air”. Aceasta s-a desfășurat pe Pârtia de Schi din zona Copou, Iași.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

ROCK’N’IASI INDOOR a adus publicului ieșean 18 trupe pe parcursul a 3 zile de festival: 6 trupe locale, 5 naționale, dar și 7 internationale (Germania, Italia(2), Moldova, Israel, Ucraina, Grecia).
Acestea au susținut recitaluri pe cele 2 scene amplasate în incinta CCS Iași: Gaudeamus și Dublin. Concertele nu s-au desfășurat în același timp, ci alternativ.

Rock’N’Iaşi a luat amploare în ultimii ani, nume importante ale muzicii rock din ţară, dar şi din străinătate urcând pe scena ieşeană.

Citeste si   Se vor în PARLAMENT! USR-PLUS Iași a intrat în zodia oportunismului POLITIC: lista candidaților la alegerile PARLAMENTARE este dominată de NECUNOSCUȚI

Buna desfășurare a celui mai important festival de  rock din Iași a fost posibilă și datorită numărului mare de voluntari, în jur de 200 de persoane.

Bugetul total al festivalului depăşeşte 50.000 de euro, mai bine de jumătate de sumă fiind asigurată de către Primăria Municipiului Iaşi, iar cealaltă jumătate, de către Casa de Cultură a Studenţilor.

Citeste si   În 7 minute s-au acordat 350.000.000 de EURO! Iată lista CÂȘTIGĂTORILOR din IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ