Share

Asociația Studenților Bioingineri și Facultatea de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie  “Grigore T. Popa” Iași continuă, în Săptămâna Mare, un proiect caritabil devenit tradiție la UMF Iași: “O masă caldă pentru fiecare”.

Studenți și cadre didactice ai facultății au vizitat miercuri, 12 aprilie, începând cu ora 9.30, Căminul de Bătrâni “Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena’’din Bucium, pentru a oferi câte o porție de mâncare preparată cu mult suflet celor 65 de vârstnici care-și petrec aici ultimii ani de viață.

De asemenea, bătrânii au primit cozonaci și ouă roșii, pentru a avea o masă de Paște cât mai îmbelșugată, news.umfiasi.ro.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Preparatele culinare sunt realizate de către studenți, sub coordonarea atentă a unor maeștri bucătari ai laboratorului gastronomic “Soft&Grace”. Menu-ul ales este unul special: mâncărică de năut cu pui, ardei copt, orez și salată din toate verdețurile.


CITEȘTE ȘI …

Suntem pe mâini bune, o nouă generaţie de medici cu suflet se pregăteste! Merită încurajaţi şi sprijiniţi să se dezvolte frumos!


În decembrie 2016, acțiunea “O masă caldă pentru fiecare” a avut loc la “Adăpostul de noapte nr. 30 de pe C. A. Rosetti, unde studenții bioingineri au oferit 60 de porţii de mâncare persoanelor fără un acoperiș deasupra capului.

Citeste si   132 de CLASE din județul IAȘI au suspendat a cursurilor ȘCOLARE organizate în MODALITATEA ”faţă în faţă"

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ