Share

Ieri polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene  au acționat simultan, pentru depistarea șoferilor care depășesc viteza legală

Astfel între orele 00:00 – 24:00, s-a derulat acțiunea Speed Marathon, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei regulamentare.

Controalele Poliţiilor Rutiere au vizat respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului de accidente rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum 

Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, s-a desfășurat în toată țara, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii au folosit toate aparatele radar disponibile.

Citeste si   INTERVIU cu Prof. Univ. Dr. Gabriel MURSA: ”Ne aflăm în an ELECTORAL, iar POPULISMUL este greu de STĂPÂNIT”

Activitatea a avut loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 – 7 aprilie 2019).

Contactată de reporterii Buna Dimineața Iași, purtătorul de cuvânt IPJ Iași, Buștiuc Ioana, a oferit mai multe informații cu privire la acțiunea desfășurată miercuri, 3 aprilie:

Scopul principal al acțiunii este acela de a-i ajuta pe conducătorii auto să conștientizeze pericolele la care se expun atunci când conduc cu o vitază excesivă și totodată, prin această acțiune am dori să reducem numărul și gravitatea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive ori neadaptate la condițiile de drum. 

Centralizarea permiselor reținute se va face seara. Au fost aplicate 27 de sancțiuni petransonul de drum DN 24, iar cea mai mare viteză depistată și sancționată a fost de 123 km/h”, a afirmat purtătoarea de cuvânt IPJ Iași, Buștiuc Ioana

Citeste si   Începe ADMITEREA fără TAXĂ la facultățile din cadrul USAMV IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ