ideall.ro

Cu ocazia sfintelor sărbători pascale, Preotul ieșean Dan Damaschin a inițiat o acțiune de binefacere pentru copiii nevoiași din Iași și din localitățile vecine

Acesta își propune ca până la Paște, 4000 de copii să fie îmbrăcați din cap până în picioare. Acțiunea are și un slogan sugestiv: ”Noi scoatem România din noroaie!”

Toți copiii mamelor pe care îi întâlnesc, toți copiii pe care mi-i recomandă serviciul de asistență socială din cadrul primăriilor, intră in programul de Paște cu 4000 de copii și odată intrați în acest proiect, eu ca și preot, ca și om care face lucrurile acestea de foarte mulți ani, tot ”strig în gura mare” pe telefon, pe mail, prin biserică, pentru o fapta bună de Paște fiindcă așa e bine pentru un crreștin, să fie milostiv.

De aceea, fiecare om pune acolo un bănuț deoparte, ia o haină pentru un copilaș sau cu alte cuvinte, face și omul ceva care să rămână, nu doar să consume în ziua de Paște o costiță de miel.

sensodays.ro

Pachetele constau în 3000 de hăinuțe, de papucei,pantaloni, bluzițe, veste, chiloței, ciorăpei, maiouașe, paste de dinți, șampoane, săpunuri, detergenți, cozonăcei,cașcaval,pastramă, care vor veni într-o pungă frumoasă și care vor ajunge la copii ca să fie om de Paște.

Scopul nedeclarat al acestei acțiuni este de a-i încuraja pe copii să meargă la școală deoarece hainele vor fi de sezonul primăvară- vară, iar aceștia le vor putea puurta în aceste două anotimpuri.

Cei interesați pot ajunge să doneze prin asociația noastră nonguvernamentală. Pentru contact folosim pagina noastră de facebook ”Glasul vieții”, dar și facebook-ul meu personal ”Dan Damaschin”, iar acolo pot găsi noutățile și informațiiile de care u nevoie”, a afirmat preotul Dan Damaschin

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ