PNL Iași a depus Declarația de Reunire cu Republica Moldova la Consiliul Județean Iași

Consilierii județeni ai PNL Iași au depus ieri la Consiliul Județean Iași o Declarație de Reunire cu Republica Moldova pentru a fi adoptată în următoarea ședință de plen.

Aceștia solicită tuturor consilierilor județeni și conducerii Consiliului Județean Iași să adopte această declarație în cadrul unei ședințe solemne pe data de 27 martie 2018, dată la care Sfatul Țării din Republica Democratică Moldovenească a votat Unirea cu România.

“Trebuie să dăm un semnal puternic fraților de dincolo de Prut, atât celor din peste 100 de localități care au semnat Declarații de Unire cu România, cât și celor care intenționează să le urmeze exemplul, să le demonstrăm că simțim și suntem la fel, că în inimile noastre curge același sânge și avem același crez” a declarat liderul consilierilor județeni liberali Romeo VATRĂ.

PNL IAȘI Cere tuturor primarilor din județul Iași, ca în ședințele de consilii locale din aceasta lună să adopte Declarații de Unire cu Republica Moldova.

Vatră: A venit momentul pentru toate forțele politice din România și Republica Moldova să ne unim forțele pentru cel mai important proiect de țară: REUNIREA!

 Grupul Consilierilor Județeni PNL Iași

LĂSAȚI UN MESAJ