Share

Muzeul „Mihail Sadoveanu” al Muzeului Național al Literaturii Române Iași, Univ. de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Asociația Mai Bine s-au reunit pentru a reamenaja și pentru a oferi continuitate Grădinii Sociale Sadoveanu.

Prin această inițiativă se urmărește crearea unui spațiu alternativ de petrecere a timpului liber și desfășurare de activități socio-culturale pentru comunitatea ieșeană.

Mai Bine: “Căutăm voluntari dispuși să se murdărească pe mâini, cât și un coordonator de voluntari cu experiență în horticultură, cu scopul de a revigora Grădina Socială Sadoveanu”.


CITEȘTE ȘI … 

AVERTIZARE meteorologică! Cod Galben în judeţul IAȘI


Completează formularul până pe 3 mai, cel târziu, iar noi te vom contacta cu detalii pentru prima întâlnire de lucru, care va avea loc sâmbătă, pe 6 mai**, între 11.00 și 17.00.

Pentru voluntari nu este obligatoriu să aibă experiență în horticultură, în prealabil.
Te poți înscrie chiar dacă nu ești disponibil să participi pe data de 6 mai, noi te vom contacta cu detalii pentru întâlnirea următoare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ