ideall.ro

O acțiune de amploare a avut loc vineri, 31 august, pe raza municipiului Iași. Oamenii legii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 lei de lei și au reținut zeci de premise

La data 31 august a.c., în intervalul orar 18.00-02.00, polițiștii rutieri au acționat, pe drumurile publice din județ,  pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de consumul de alcool la volan sau viteza excesivă. A fost folosită întreaga aparatură radar din dotare.

Polițiștii de la structurile de ordine publică au acționat pentru prevenirea infracțiunilor de furt și pentru menținerea ordinii și liniștii publice.

La acțiune au participat reprezentanții ITPF Iași care au desfășurat activități de prevenire a contrabandei cu alcool și tutun.

sensodays.ro

”Au fost aplicate 171 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 100.915 lei, dintre care 82 pentru depășirea regimului legal de viteză, 3 pentru depășiri neregulamentare, 13 pentru alcool, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reținute 36 de permise de conducere, dintre care 13 pentru viteză și 19 pentru alcool. Au fost retrase 12 certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Printre șoferii care au fost trași pe dreapta se numără și un bărbat, care conducea un autoturism pe b-dul Independenței, din mun. Iași, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui auto sub influența alcoolului.

 

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ