Share

La data de 10.08, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 340 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 20 de infracțiuni.

La data de 10 august a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 3 acțiuni și s-a intervenit la 128 de evenimente, dintre care 110 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 20 de infracţiuni.

Citeste si   ”Afacerea Spitalului de la LEȚCANI”, o BOMBĂ cu CEAS pentru Costel ALEXE?

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 341 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 111.475 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Citeste si   INVESTIȚIILE în comuna UNGHENI vor continua și în anul 2021! Primarul Iulian MARCU: „Continuăm DEZVOLTAREA comunei Ungheni”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ