Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 110 evenimente, majoritatea sesizate prin 112

Au aplicat peste 360 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 15 infracțiuni.

La data de 25 martie a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citeste si   GALA Dezvoltării Durabile are loc MÂINE

Au fost organizate 4 acțiuni și s-a intervenit la 111 evenimente, dintre care 93 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost sesizate 16 infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 366 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 760.300 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Au fost reținute, în vederea suspendării, trei permise de conducere și au fost retrase  două certificate de înmatriculare.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ