Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 95 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112 si au fost aplicate peste 259 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 20 de infracțiuni.

La data de 27 mai a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citeste si   C. ALEXE, Președintele CJ Iași IMPUNE o decizie POLITICĂ la Spitalul de Infecțioase! Este luat în calcul liberalul M. HURMUZACHE

Au fost organizate 4 acțiuni și s-a intervenit la 97 de evenimente, dintre care 86 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților au fost sesizate 20 de infracţiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 259 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 91.495 lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,41 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 27 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ