Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 90 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112

Au aplicat peste 220 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 45 de infracțiuni.

La data de 12 noiembrie, poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citeste si   Mai multe unități de ÎNVĂȚĂMÂNT preuniveristar din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA cursurilor

Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 95 de evenimente, dintre care 82 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost sesizate 46 de infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 221 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 66.635 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 118.054 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

 

Au fost reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ