Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Au fost aplicate peste 340 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 15 infracțiuni.

La data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citeste si   VIDEO - INTERVIU cu Iulian COZIANU, președintele Sanitas IAȘI: ”Angajații din domeniul SANITAR vor acționa în INSTANȚĂ AUTORITĂȚILE”

Au fost organizate acțiuni și s-a intervenit la 84 de evenimente, dintre care 74 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților au fost sesizate 16 infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 344 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 112.380 lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citeste si   „Școli creative”- CREȘTEREA accesului la EDUCAȚIE pentru comunități DEZAVANTAJE socio-economic din IAȘI și VASLUI

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 12 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ