Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112

Au aplicat 130 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 30 de infracțiuni.

La data de 24 noiembrie, poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Au fost organizate 3 acțiuni și s-a intervenit la 122 de evenimente, dintre care 104 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost sesizate 30 de infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 133 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 53.215 lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Au fost reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ