Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 80 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112 

Au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 20 de infracțiuni.

La data de 25 noiembrie, polițiștii au acționat, la nivelul județului Iași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Citeste si   Congresul Național al Asociației Române Romtransplant Ediția a 11-a, Online via ZOOM 22-26 septembrie, 2020

Au fost organizate 5 acțiuni și s-a intervenit la 84 de evenimente, dintre care 75 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost sesizate 24 de infracțiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 160 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 53.075 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Politiei Ieșene. Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Citeste si   Tusimul din Judetul Iași este în continuă scădere

Au fost reținute în vederea suspendării 3 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ