Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112

Au aplicat peste 170 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infracțiuni.

La data de 5 ianuarie a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Iași, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menținerea ordinii şi siguranței publice.

Citeste si   Cum se prezintă situația îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2

Au fost organizate 5 acțiuni și s-a intervenit la 100 de evenimente, dintre care 86 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost sesizate 34 infracţiuni

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 171 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 56.598 de lei.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Ieșene. Astfel, polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Citeste si   Rectorul TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval, reales vicepreședinte al Consiliului Național al Rectorilor

Au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ