Sâmbătă, 25 august polițiștii ieșeni au organizat mai multe acțiuni, în cadrul cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 90.000 lei

Polițiștii ieşeni au intervenit la peste 110 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 160 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor efectuate au fost sesizate 38 de infracțiuni. Oamenii legii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Citeste si   Apel DISPERAT al cadrelor MEDICALE de la Socola IAȘI. ”Dorim să nu mai TRĂIM cu FRICA zilei de mâine"”

Au fost organizate 5 acțiuni și s-a intervenit la 119 de evenimente, dintre care 105 au fost sesizate prin 112. În urma activităților, au fost sesizate 38 de infracţiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 164 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 91.960 de lei.Totodată, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Citeste si   Liceul Tehnologic Economic de Turism IAȘI- PREMIAT cu Certificatul de ”Școală eTwinning”

Astfel, au fost reținute în vederea suspendării 19 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.e.

LĂSAȚI UN MESAJ