Share

La data de 24 august, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 160 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 260 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 25 de infracțiuni.

La data de 24 august a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 3 acțiuni și s-a intervenit la 161 de evenimente, dintre care 134 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 28 de infracţiuni.

Citeste si   ISJ IAȘI informează operatorii ECONOMICI despre posibilitatea solicitării școlarizării elevilor în ÎNVĂȚĂMÂNTUL PROFESIONAL DUAL

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 266 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 141.515 lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 24 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiștii ieșeni

La data de 24 august a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Iaşi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Iaşi, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din municipiul Iaşi.

Citeste si   CARTE de identitate FALSĂ și bijuterii nedeclarate, CONFISCATE la FRONTIERĂ

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată. În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, tânărul a fost depus în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei.

Depistat conducând un auto, fără a deține permis de conducere

La data de 23 august a.c., poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Ciurea. În urma verificărilor efectaute, s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citeste si   DIRECTORII identifică soluții pentru DOTAREA ȘCOLILOR cu echipamente informatice. ISJ Iași continuă susținerea ȘCOLILOR RURALE

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 august a.c., bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 25 august a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ