Share

La data de 26.08, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 85 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 280 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 25 de infracțiuni.

La data de 26 august a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 86 de evenimente, dintre care 77 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților au fost sesizate 26 de infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 281 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 96.500 lei. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 16 permise de conducere şi au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Citeste si   132 de CLASE din județul IAȘI au suspendat a cursurilor ȘCOLARE organizate în MODALITATEA ”faţă în faţă"

Bărbat cercetat pentru furt calificat, reținut de polițiști

Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr bănuit de furt calificat. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au identificat un tânăr, de 25 de ani, din comuna Mogoşeşti bănuit de comiterea a două fapte de furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada 10 – 11 august şi în ziua de 23 august a.c., acesta ar fi sustras două biciclete din scări de bloc din municipiul Iaşi. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 august a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

La data de 27 august a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.

Cercetați de polițiști pentru furt

Poliţiştii ieşeni efectuează cercetări într-un dosar penal de furt. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 26 august a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, doi bărbaţi de 33, respectiv 40 de ani, ambii din municipiul Iaşi i-ar fi sustras unei femei portofelul cu bani şi acte din rucsac, cauzând un prejudiciu de aproximativ 550 de lei.

Citeste si   VIDEO l Zeci de HECTARE de legume din județul IAȘI distruse de GRINDINĂ! Neculai FEODOT: ”Recoltele rămase pe CÂMP au fost complet DISTRUSE”

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 august a.c., cei doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 27 august a.c., cei doi vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Cercetările continuă.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ