Share

Ieri, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 120 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.  Au aplicat peste 180 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 30 de infracțiuni

La data de 20 noiembrie, poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 124 de evenimente, dintre care 105 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost sesizate 31 de infracţiuni.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 186 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 68.620 lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost reținute în vederea suspendării 12 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ