Share

Ieri, 17 septembrie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au desfăşurat pe raza municipiului Iaşi şi a comunei Tomeşti o activitate informativ-preventivă, în cadrul proiectului european ROADPOL Safety Days.

Astfel, s-a urmărit conştientizarea tuturor categoriilor de participanţi la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situaţia în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceştia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.

Citeste si   Proiectul ”Fii RESPONSABILĂ de sănătatea ta” inițiat de IRO IAȘI are ca SCOP prevenirea CANCERULUI de SÂN

Totodată, activităţile vizează reducerea numărului de accidente rutiere şi a consecinţelor acestora, iar proiectul derulat la nivel european propune ca ziua de 17 septembrie să devină o zi fără persoane decedate în accidente rutiere.

În cadrul activităţilor desfăşurate ieri, poliţiştii au oferit recomandări participanţilor la traficul rutier şi au distribuit 200 de pliante cu informaţii preventive.

Citeste si   Sentință DEFINITIVĂ pentru fostul SECRETAR al Primăriei Târgu-Frumos! Felicia SPULBER condamnată la ÎNCHISOARE cu suspendare

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ