Share

Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Iași au desfăşurat o sesiune de informare tip careu la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Sturza”, din municipiul Iaşi.

În cadrul programului s-au desfasurat activitati de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor in campania ,,Şcoala în siguranţă”.

În cadrul activității au fost abordate teme privind comportamentele adecvate în şcoală, familie şi societate, respectiv regulile elementare de siguranţă personală.

Poliţiştii au urmărit creşterea gradului de informare în rândul elevilor în vederea reducerii riscului de victimizare şi de implicare în fapte antisociale.

Elevii au fost încurajaţi să aibă o relaţie deschisă cu părinţii şi să apeleze la sfatul cadrelor didactice atunci când se află în situaţii dificile.

La aceste activităţi au participat 270 de elevi şi 9 cadre didactice.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ