Share

În data de 13 octombrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Citeste si   5.028 CAZURI noi de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

La activităţile desfăşurate au participat peste 265 de politiști şi polițiști locali şi au fost verificate 219 societăți comerciale şi 157 de mijloace de transport persoane, în total fiind legitimate 591 de persoane.

În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 16.500 de lei, dintre care 99 pentru nerespectarea măsurilor de proetcţie individuală.

Citeste si   Sentință DEFINITIVĂ pentru fostul SECRETAR al Primăriei Târgu-Frumos! Felicia SPULBER condamnată la ÎNCHISOARE cu suspendare

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ