Share

 

Într-o postare distribuită pe Instagram de premierul grec, actorul Tom Hanks și soția lui apar ținând în mână pașapoarte grecești.

Greek citizens Tom Hanks and #GreekAmerican wife Rita Wilson in #Greece with Greek PM Kyriakos Mitsotakis and wife. pic.twitter.com/mjTuofNn71

— Greek Concert Status (@GreekConcert) July 26, 2020

Citeste si   SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, a pătruns pe piața din România 

Imaginea a fost transmisă pe toate rețelele de socializare în scurt timp.

Cuplul american și copiii lor au devenit cetățeni onorifici ai Greciei anul trecut, după ce oficialii greci au lăudat rolul lui Tom Hanks în mediatizarea incendiilor care au devastat zone întinse din apropierea capitalei Atena. Peste 100 de oameni și-au pierdut viața în incendii.

Citeste si   Primul bărbat care s-a vindecat de HIV este bolnav în fază terminală de cancer

În plus, soția sa, Rita Wilson, are și origini grecești, iar Tom Hanks s-a convertit la Biserica Ortodoxă. Cei doi au fost văzuți în fiecare an petrecându-și vacanțele în Grecia, unde dețin și o proprietate, pe insula Antiparos, potrivit CNN.

La începutul pandemiei, Tom Hank a fost printre primii artiști care au anunțat că au contractat COVID-19. În timp ce se afla în Australia, actorul anunța pe 12 martie că el și soția sa au coronavirus. Cei doi au intrat în carantină la Gold Coast, pe coasta de est a Australiei.

Citeste si   Ce să nu faci NICIODATĂ imediat după sex

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ