Share

Situație fără precedent în ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ din ROMÂNIA

Faptele de natură penală la care se pare că s-a pretat un angajat din cadrul AJOFM Câmpulung Moldovenesc întrec orice imaginație.

Un băiat de 17 ani ar fi fost obligat să  întrețină relații sexuale chiar de un angajat al instituției, forțat fiind să accepte situația în schimbul avizării unui dosar de șomaj pe care tânărul la depus la această unitate.

Totul a început în urmă cu 6 luni

Băiatul, în vârstă de 17 ani a finalizat în urmă cu aproximativ șase luni școala profesională. Negăsindu-și un loc de muncă, minorul și-a depus dosarul pentru a beneficia de șomajul oferit potrivit legii de către filiala AJOFM din Câmpulung Moldovenesc.

În cadrul AJOFM Câmpulung Moldovenesc, aprobarea dosarelor de șomaj se face de către V.C., care are funcția de inspector superior.

Citeste si   Gheorghe FLUTUR a anunțat că 91% din stadiul de EXECUTARE a ȘOSELEI de centură a municipiului RĂDĂUȚI este FINALIZATĂ: „Rădăuțiul așteaptă scoaterea de URGENȚĂ a traficului GREU”


30 de lei pentru o partidă de sex oral

Calvarul tânărului ar fi început în urmă cu 6 luni, moment în care acesta și-ar fi depus dosarul în vederea obținerii indemnizației de șomaj. Aprobarea stătea în … pixul inspectorului superior, V.C.

Surse din anturajul tânărului au declarat pentru Ziarul ”Bună Dimineața Suceava” că propunerile sexuale făcute de inspectorul V.C. ar fi fost făcute chiar la momentul depunerii dosarului de către minor. Conform spuselor acestuia un refuz al tânărului, ar fi dus determinat avizarea negativă a dosarului de șomaj.

În caz contrar, acceptarea propunerilor indecente venite din partea reprezentantului AJOFM, venea la pachet și cu o remunerație de 30 de lei, sumă pe care V.C. era dispus să o plătească pentru fiecare partidă de sex oral pe care i-o oferea tânărului șomer.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 222.559 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

PERVERSIUNI la locul de muncă! C.: ”Unul suge, altul linge”

Într-una din conversațiile avută de minorul ABUZAT cu inspectorul V.C. acesta din urmă îi cere tânărului să mai aducă o a doua persoană cu el, tot de gen masculin, condiția pentru cel de al doilea era: ”Unul suge, altul linge”.  Tot în aceeași conversație avută cu minorul, V.C. îi spune tânărului: ”Nu am f**ut nimic toată noaptea”.

Reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Suceava” au oferit pozele și reprezentanților AJOFM Suceava pentru a ne confirma dacă persoana din poză este sau nu angajatul AJOFM.

Reprezentanților AJOFM Suceava au declarat că nu pot confirma că respectiva persoană ar fi colegul lor și că nu se pot aștepta la astfel de gesturi din partea unui angajat AJOFM

Deși din fotografii reiese faptul că actul sexual s-ar fi petrecut într-o arhivă a unui instituții publice, V.C. a declarat reporterilor că nu este el în fotografiile prezentate, că acestea ar fi trucate și că fostul său ginere încearcă să îi facă rău deoarece s-a despărțit de fiica sa.

”Nu există așa ceva! Nici măcar nu sunt eu. Eu nu am avut vreodată nimic cu vreun minor. Sunt niște trucaje! Nici nu seamănă cu mine. Fostul meu ginere este despărțit de fiica mea și sigur aici este mâna lui. Ginerele meu consideră că din vina mea s-a despărțit de fiica mea”, a declarat inspectorul superior V.C.

Ziarul Bună Dimineața Suceava se va adresa IPJ Suceava în vederea anchetării acestor suspiciuni de o gravitate extremă care, după toate evidențele par că s-au petrecut în arhiva AJOFM Câmpulung Moldovenesc.

Citeste si   Deputatul PNL Ioan BALAN, scrisoare deschisă către Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel POPESCU

Revenim cu detalii!

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ